У Липецькій області латають дорогу, яку перерили, аби завадити вагнерівцям

У Липецькій області латають дорогу, яку перерили, аби завадити вагнерівцям

Фото: Иллюстративное фото Влада Росії намагалася не підпустити найманців Вагнера до Москви

Липецькі комунальники латають ями, які вирили в очікуванні бойовиків недалеко від міста Чаплигін.

У Липецькій області РФ починають скасовувати введені обмеження, скоро відкриють рух на регіональних трасах, почали відновлювати дорожнє полотно. Про це заявив губернатор області Ігор Артамонов у Telegram в суботу, 24 червня.   «Введені сьогодні обмеження починаємо скасовувати. Найближчим часом відкриємо рух на регіональних трасах. Ну а до відновлення дорожнього полотна деякі райони вже приступили — тут не складно, зробимо швидко», — написав він.
  Telegram-канал Baza опублікував відео, як липецькі комунальники латають ями, які вирили в очікуванні «вагнерівців» недалеко від міста Чаплигін.

  Нагадаємо, коли у Липецькій області РФ помітили колону ПВК Вагнера, яка рухалася у бік Москви, то екскаватори перекопали шосе.   Перед цим колону «вагнерівців» помітили біля селища Красне в Липецькій області, звідки до Москви трохи більше ніж 400 кілометрів.

Як відомо, напередодні ватажок «вагнерівців» Євген Пригожин оголосив про початок збройного конфлікту з Міноборони РФ і заявив, що з 25 тисячами своїх бойовиків іде «розбиратися». Він звинуватив міністра оборони РФ Сергія Шойгу в навмисному ударі по табору «вагнерівців».

Президент РФ Володимир Путін у відповідь на бунт ПВК Вагнер заявив про «зраду» та віддав наказ збройним силам РФ зупинити заколот Пригожина.

Протягом дня 24 червня військові об’єкти та адміністративні будівлі Воронежа та Ростова-на-Дону перейшли під контроль бойовиків Вагнера. Але ввечері Пригожин заявив, що розвертає свої колони із-під Москви та повертається до польових таборів «згідно з планом».

Бунт Пригожина. Онлайн

Джерело