МВС запрошує на роботу людей з інвалідністю та ветеранів війни

 

МВС України пропонує низку вакансій для людей з порушенням опорно-рухового апарату, учасників бойових дій, членів їхніх сімей. А також колишніх військових та поліцейських, які повернулися з полону або були поранені.

 

Підтримка та соціальна реабілітація таких категорій громадян здійснюються в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я під патронатом Першої леді Олени Зеленської.

 

Забезпечення роботою ветеранів та маломобільних осіб є ефективним способом повернення людей до повноцінного життя, а для роботодавця – знайти спеціалістів із потрібним бекграундом.

 

Тож наразі у команду шукають:

 

Аналітиків до Центру ситуаційного аналізу та прогнозування. Для кандидатів необхідним є володіння розвиненими аналітичними здібностями. Вміння або готовність навчитися прогнозувати та моделювати розвиток подій чи наслідки настання кризової ситуації у сфері безпеки. А також здатність акумулювати й обробляти значні масиви інформації.

 

Операторів екстрених служб. Вакансія для кандидатів з високими комунікативними навичками та вмінням оперативно обробляти виклики.

 

Спеціалістів соціальних підрозділів. Ці люди – комунікаційна ланка між МВС та ветеранами системи. Тут необхідний досвід у військовій або правоохоронній сфері, щоб фахово допомагати тим, хто потребує підтримки.

 

Більш докладну інформацію щодо запропонованих вакансій та працевлаштування можна отримати за телефоном: (044) 254-74-91 (Наталія Зеленська) або написавши на електронну пошту: n.zelenska@mvs.gov.ua.

 

#Мінреінтеграції

 

За інформацією Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.