Росіяни облаштували схованки краденого майна в окупованій Голій Пристані — Події

Росіяни облаштували схованки краденого майна в окупованій Голій Пристані  - Події

Фото: t.me/DIUkraine

Росіяни під час тимчасово окупованої Голої Пристані на Херсонщині облаштували склади зберігання награбованого в українців майна. Про це пише Telegram-канал представника оперативного командування «Південь» Владислава Назарова.

— У н. п. Гола Пристань на тимчасово окупованій території в Херсонській області у конфіскованих будинках окупанти облаштували склади зберігання награбованого майна та пункти розбирання викрадених автомобілів на запчастини для подальшої їх реалізації на території Росії, — написав він.

Російські окупанти майже щодня обстрілюють звільнений нашими воїнами восени обласний центр Херсонської області та сам регіон. Нещодавно ворог 59 разів ударив по містах та селах Херсонської області. Загалом було випущено близько 253 снарядів із артилерії, мінометів, «Градів» та авіації. окупанти били по житлових кварталах населених пунктів області.

РФ підірвала Каховську ГЕС у ніч проти 6 червня. Після теракту затоплено понад 48 населених пунктів Херсонської області. Вода «набрала максимум» за кілька днів, після чого почала поступово спадати. Іноді в соцмережах з’являються чутки про те, що в постраждалих районах зафіксовано спалахи холери, але МОЗ їх спростовує.

Джерело