У Херсоні чоловіка вдарили ножем за просте зауваження, підозрюваний вже у поліції | Події

Інформація про подію до поліції надійшла зі служби «103». Медпрацівники повідомили, що каретою «швидкої допомоги» у лікарню Дніпровського району зі проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини був доставлений 41-річний херсонець.

На місці події поліцейські встановили свідків та з’ясували, що потерпілий перебував поблизу перехрестя вулиць Гімназична та Дружби. Чоловік помітив, що в парку «Слави» на лавці сидять двоє громадян та розпивають спиртне. Потерпілий підійшов до них та зробив зауваження, щоб вони після себе прибрали сміття. На грунті цього виникла конфліктна ситуація, під час якої один із громадян завдав опоненту удар ножем у живіт. Після цього обоє швидко залишили місце події.

Поліцейські відпрацювали прилеглу територію, встановили місця встановлення камер спостереження та отримали відеозапис із прикметами громадян. Один із них вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Оперативники встановили його місцеперебування і останній надав дані про свого 57-річного товариша, який спричинив потерпілому тяжке поранення.

Зловмисник був затриманий. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

За матеріалами поліції Херсоснької області

Источник