Придушила мотузкою та добила макогоном — на Вінниччині жінку затримано за вбивство. ФОТО | Події

Злочин був скоєний на території Гайсинської територіальної громади. Під час побутового конфлікту 37-річна жінка нанесла знайомому тілесні ушкодження несумісні з життям. За вчинення особливо тяжкого злочину жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

За інформацією слідчого управління обласного главку, повідомлення про особливо тяжкий злочин надійшло до поліції  від жителя Гайсинського району.

Проведеними на місці події слідчими та розшуковими діями, поліцейські встановили обставини події й затримали особу, причетну до вбивства 54-річного місцевого жителя.

Попередньо встановлено, що конфлікт між господинею будинку та гостем виник після застілля. Обидва його учасники знаходились напідпитку. Суперечка переросла у бійку, під час якої чоловік втратив рівновагу та впав на підлогу. Після цього 37-річна жінка почала його душити. Коли останній втратив свідомість, вона завдала кілька ударів макогоном по голові чоловіка. Аби приховати свій злочин, зловмисниця сховала тіло 54-річного знайомого у погребі, змила на підлозі сліди крові, а мотузку, якою душила, заховала.

Жінка затримана та поміщена до ізолятора тимчасового тримання.

Усі обставини, причини та мотиви злочину будуть встановлені під час досудового розслідування.

Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. За вбивство їй загрожує до 15 років ув’язнення.

За матеріалами поліції Вінницької області

Источник