Прикордонники відділу «Морозовичі» затримали двох чоловіків, які спробували нелегально потрапити до Польщі | Новини Нововолинська

Прикордонники відділу «Морозовичі» затримали двох чоловіків, які спробували нелегально потрапити до Польщі | Новини Нововолинська

Прикордонники затримали двох черкащан, які мали намір нелегально потрапити в Польщу. Чоловіків за кількасот метрів від українсько-польського кордону 28-го червня ввечері виявив прикордонний наряд відділу «Морозовичі».

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Про незнайомців, яких помітили на околиці одного з населених пунктів Володимирщини, охоронців держрубежу сповістив житель прикордоння. Група реагування, прибувши на вказаний напрямок, з’ясувала, що чоловіки прямували у бік кордону, який збиралися перетнути у незаконний спосіб. Правопорушниками виявилися двоє жителів Черкас 2001-го року народження.

Крім того, правоохоронці встановили, що молодики місяць тому уже намагалися нелегально виїхати з України через пункт пропуску на Закарпатті. Аби реалізувати свій протиправний намір – скористалися підробленими документами. Однак їхнім планам завадили тамтешні прикордонники, котрі виявили фальшивки.

Правопорушників доправили до прикордонного підрозділу та склали відносно них адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Міру покарання визначатиме суд.

Джерело