Дівчина отримала відмову на співбесіді, але не здалася, вона відправила роботодавцю зухвалий лист, і це виявилося успішним лайфхаком

Мешканка Австралії отримала відмову на співбесіді, але здаватися не збиралася.

Мешканка Австралії дуже хотіла отримати роботу у супермаркеті та не була готова до невдачі. Так що, отримавши листа з відмовою роботодавця, дівчина відправила своє, в якому просто запевнила: вона не приймає таку відповідь. Послання може здатися зухвалим, зате така нахабність привела до успіху, інформує Ukr.Media.

Джесіці Ірвінг з Сіднея 18 років. Дівчина вже рік безуспішно намагається знайти роботу.

У серпні австралійка відправила своє резюме в філію мережі супермаркетів Aldi, що знаходиться неподалік від її будинку. Дівчина давно хотіла влаштуватися продавцем в цей магазин, але ритейлер наймає працівників лише з 18 років, так що їй довелося чекати спроби цілий рік, розповіла Ірвінг. Джессіка вважала себе сильним кандидатом і, коли їй прийшов електронною поштою лист з відмовою, була неприємно здивована.

У листі ввічливо повідомлялося, що здобувачка не пройшла відбір для подальшого етапу — тобто особистої співбесіди.

  • "Дорога Джессіка, спасибі, що приділили час, щоб відправити свою заявку на позицію продавця в ALDI у районі Парк Арнделл… ALDI уважно розглядає те, як навички шукачів співвідносяться з нашими вимогами. Шкода, але змушені повідомити вам, що після ретельного аналізу вашого резюме ми прийшли до висновку, що ви не перейшли до наступного етапу".

Більшість кандидатів, швидше за все, в такій ситуації б посумували та почали шукати нове місце, але Ірвінг виявилася дівчиною наполегливою. Вона відправила супермаркету лист з відповіддю, в якому переконала: вона ідеально підходить на посаду продавця.

  • "Дорогий кадровий співробітник Aldi, попри те, що моє резюме було відкинуто, я хочу сказати, що вже понад рік безуспішно намагалася знайти роботу. Мої навички на рівні вашого магазину, і плюс до того я здатна, як і кожен член команди ALDI, бути виключно мобільним, перевіряючи товар. Я пишаюся моїми дивовижними навичками в продажах і можу описати себе як дуже наполегливу яка показує гарні результати".

За цим цілком ввічливим вступом слідувала зухвала заява:

  • "Я настільки наполеглива, що, кажучи по секрету, хотіла б відхилити вашу відмову. Спасибі за те, що дозволили мені стати членом вашої команди, я вас не підведу. Побачимося в понеділок, де я приступлю до своєї зміни за графіком з 9 ранку до 17:00".

Ось ця впевненість у собі. Правда, спочатку лайфхак не спрацював. Слідом Джессіка отримала лист, в якому їй повідомлялося, що не варто приходити на роботу в супермаркет, адже її резюме все-таки було відхилено. Але через кілька тижнів, на початку вересня, ALDI несподівано знову зв'язалися з нею, і в цей раз новини були приємними.

  • "Дорога Джессіка, спасибі, що приділили час, щоб відправити свою заявку на позицію продавця в ALDI у районі Парк Арнделл… Ми хотіли б запросити вас на групову співбесіду. Будь ласка, ввійдіть у свій обліковий запис, використовуючи це посилання, і виберіть відповідний час і місце, виходячи з доступних варіантів".

Ірвінг впевнена, що отримала запрошення саме завдяки листу з «відмовою на відмову». Можливо, його побачив інший кадровий працівник ALDI, якого такий підхід вразив, вважає Джессіка.

Источник