На Миколаївщині привітали працівників поліції з їх професійним святом

 

У вівторок, 4 липня, в Миколаєві з нагоди Дня Національної поліції України відбулись урочисті заходи.

 

У заході взяли участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

 

Так, Віталій Кім зазначив, що наразі на правоохоронні органи покладена велика відповідальність щодо захисту населення регіону, зберігання добробуту та правопорядку, з якою вони повноцінно справляються.

 

«Я пишаюся тим, як працює наша поліція. Запорукою успішно виконаних завдань, покладених на вас, безумовно є відважність, професіоналізм, мужність та незламність! Бажаю вам міцного здоров‘я та наснаги! Зі святом!» — наголосив він.

 

Також, у рамках заходу відбулась церемонія нагородження поліціянтів почесними грамотами ГУ Національної поліції в Миколаївській області, почесними відзнаками начальника Миколаївської обласної військової адміністрації «Святий Миколай Чудотворець» 3 ступеня, відзнаками Миколаївської обласної ради «Хрест Святого Миколая», грамотами Миколаївського міського голови за заслуги перед містом, грамотами першого заступника голови Служби безпеки України керівника антитерористичного центру при СБУ та відзнаками «Знак пошани».

 

Наша поліція є тою незламною стіною, яка обороняє та зберігає спокій наших громадян! Дякуємо за вашу тяжку та незамінну роботу!

 

Разом до перемоги!