Сальдо хоче отримати від окупантів кредит на модернізацію ЖКГ

Підконтрольний російським окупантам тимчасово виконуючий обов’язки губернатора Херсонської області Володимир Сальдо заявив, що окупована частина Херсонщини отримає безвідсотковий кредит в 2 млрд рублів на модернізацію житлово-комунального господарства.

Про це Сальдо розповів в інтерв’ю російському пропагандистському телеканалу.

Херсонська область отримає з федерального бюджету у вигляді безвідсоткового кредиту два мільярди рублів. Гроші будуть спрямовані на модернізацію всього технологічного ланцюжка житлово-комунального господарства. Українська спадщина дісталася нам у зовсім сумному стані, тому все мінятимемо і вдосконалюватимемо,

сказав Сальдо.

Що мінятиме і вдосконалюватиме Володимир Сальдо, невідомо, але під час його перебування на посаді Херсонського міського голови проблеми в сфері ЖКГ були звичним явищем для міста. Зокрема, воду мешканці міста отримували не безперервно, а за графіком.

До того ж незрозуміло, з яких джерел Херсонська область (окупована частина регіону) повертатиме позику, бо на початку 2023 року той же Володимир Сальдо казав, що окупаційний бюджет регіону – витратний.

Нагадаємо, видання МОСТ отримало фотографії будинку колаборанта Володимира Сальдо у Херсоні після затоплення через підрив Каховської ГЕС.

Джерело