На Керченській переправі для перевезення машин РФ задіяла десантні кораблі

На Керченській переправі для перевезення машин РФ задіяла десантні кораблі

Фото: Вікіпедія Керченська поромна переправа

Задіяно два великі десантні кораблі, кожен з яких може перевозити по 40 автомобілів, повідомив «міністр транспорту Криму».

Два великі десантні кораблі задіяні на Керченській поромній переправі для перевезення транспортних засобів, вони вже перебувають на лінії. Про це повідомив «міністр транспорту Криму» Микола Лукашенко, передає російська агенція ТАСС.

Раніше у п’ятницю Лукашенко повідомив, що на цілодобовий режим роботи на поромній переправі переведено додатковий пором Керченський-2.

4 липня міністр транспорту РФ Віталій Савельєв на нараді президента РФ Володимира Путіна з урядовцями повідомив, що в разі необхідності на Керченській переправі будуть задіяні два десантні кораблі, кожен з яких може перевозити по 40 автомобілів. Уточнювалося, що ці заходи вживаються у зв’язку із виникненням заторів на Кримському мосту.

Повідомляється, що вранці 3 липня на Кримському мосту було зафіксовано чергу машин, яка досягла 13 км, а станом на вечір п’ятниці, з боку Криму в черзі чекають близько 260 автомобілів, з боку Кубані черги немає.

Раніше повідомлялося, що У Криму сподіваються на «якийсь турпотік» цього літа.

Джерело