Тіна Кароль пояснила, чому її 68-річний батько жодного разу не був на її концертах

Навіть у записі отець Кароль дуже рідко дивиться її виступи.

Українська виконавиця Тіна Кароль розплакалася у новому інтерв'ю, коли розповідала про свого батька Григорія Лібермана. У підкасті про Чорноморські ігри з ведучим «Нашого радіо» Андрієм Чорноволом артистка згадала свій перший виступ у 12 років і зізналася, що тато був проти її співочої кар'єри та публічного життя, інформує Ukr.Media.

«Мій перший виступ був у Будинку офіцерів. Я була налякана, дивилася косо в мікрофон, мені було страшно підняти очі і дивитися в зал. Це дуже добре пам'ятаю. Це була не моя ідея, це була ідея мами. Батько був проти. Він навіть зараз каже, мала б нормальне собі життя», — сказала Тіна.

Співачка розсекретила, що всю її кар'єру батько ніколи не приходив на її концерти. За словами зірки сцени, її тато просидів в авто біля Палацу «Україна», доки вона збирала аншлаги. Кароль додала, що Григорій може подивитися її виступи у записі, але лише тоді, коли йому скажуть, що на відео все гаразд.

«Він коли бачить новини, або якийсь мій виступ, він тікає з дому просто й досі. Чесно кажучи, ти не повіриш, він не був на моєму концерті. За всю мою кар'єру. Він ніколи не був. У мене я пам'ятаю, було сім палаців "Україна", ми там виступали небагато. Він сидів під палацом щодня в машині, не заходив жодного разу. Мати була на концерті. Він тиждень пробув під палацом. Він уже переглядає записи, коли все сталося, і якщо йому сказали, що там все буде добре», — поділилася Кароль.

Источник