У Запоріжжі повідомлено про підозру організаторам мережі підпільних гральних закладів | Події

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури повідомлено про підозру 8-м членам організованого злочинного угруповання за фактами  організації та проведення азартних ігор без відповідної ліцензії. А двом з них — організатору та співучаснику ще й у легалізації (відмиванні) грошових коштів, одержаних від такої злочинної діяльності.

За даними слідства, 38-річний чоловік, перебуваючи в  місцях несвободи Дніпропетровської області, об’єднав 7 мешканців Запоріжжя у стійку організовану групу  з метою отримання доходу від незаконних азартних ігор.  

З липня 2022 по березень 2023 років учасники угруповання налагодили у Запоріжжі функціонування мережі підпільних гральних закладів. Під незаконне казино використовували орендовані в різних районах міста приміщення. В них розмістили комп’ютери з відповідним програмним забезпеченням, ігрові автомати та іншу техніку.  

Доступ до гри надавався відвідувачам з дотриманням суворої конспірації —  по дзвінку  та домовленості про візит. Для заохочення гравців їх безкоштовно пригощали напоями та надавали можливість грати в борг.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами Запорізької обласної прокуратури

Источник