Викрадала гуманітарну допомогу у громадської організації — на Вінниччині затримано злодійку | Події

У Гнівані поліцейські розшукали зловмисницю, причетну до викрадення гуманітарної допомоги у громадської організації

З повідомленням про крадіжку гуманітарної допомоги, зібраної для людей, які врятувались від війни, звернулась голова місцевої громадської організації. Цього ж дня поліцейські встановили та розшукали особу, причетну до злочину. Слідчі розпочали досудове розслідування.

За словами начальника відділення поліції № 2 Вінницького райуправління поліції Сергія Предоляка, заявниця повідомила, що зі складського приміщення організації невідомі особи викрали частину гуманітарної допомоги.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилась 34-річна місцева жителька.

За попередньою інформацією, жінка витягла скло з вікна, але потрапити до складського приміщення не змогла через встановлені ґрати. Зловмисниця привласнила усі речі, до яких змогла дотягнутися руками. Гніванчанка намагалась збути своїм знайомим крадені миючі та гігієнічні засоби, а також медичні приладдя.

Частину краденого поліцейські вилучили.

Наразі відносно зловмисниці слухається справа у суді за раніше вчинений майновий злочин.

За вказаним фактом слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення.

За матеріалами поліції Вінницької області

Источник