Ставки з підвищеним коефіцієнтом на FAVBET: Як це працює

Коефіцієнт (скор. кеф) в ставках на спорт – величина, яка визначає ймовірність тієї чи іншої події та розмір вашого потенційного виграшу. Українські букмекери, зокрема FAVBET, за європейською традицією записують кефи як десятковий дріб з двома знаками після крапки: 1.50, 2.00, 4.95. 

Чим нижче коефіцієнт, тим вище ймовірність виграшу, однак менша можлива сума виплат. Наприклад, якби ви поставили 100 гривень на перемогу «Реалу» проти «Челсі» у першому матчі цьогорічної Ліги чемпіонів з кефом 1.50, то ваші шанси на перемогу склали б 66.7%, а чистий виграш – 50 гривень. До речі, тоді підопічні Анчелотті дійсно дуже впевнено здолали англійців.

Як розрахувати ймовірність та суму виграшу на основі коефіцієнту?

Спираючись на коефіцієнт, ви можете точно визначити ймовірність певного результату та суму свого виграшу. Для цього є дві прості формули.

Ймовірність (визначається у відсотках, %) розраховують як 1 розділити на кеф. Наприклад для події з коефіцієнтом 2.00 ймовірність складе 1 / 2.00 = 0.50, або 50%.

Одразу варто сказати, що навіть ставки з ймовірністю 90% можуть програвати. Це спорт, і сенсації трапляються. Достатньо згадати низку апсетів на футбольному мундіалі 2022 року, коли Японія вигравала у Німеччини та Іспанії, португальці програвали корейцям, а Бразилія поступалась Камеруну.

Чистий виграш розраховують як добуток суми ставки на коефіцієнт мінус сама ставка. Тобто якщо ви поставите 100 гривень на подію з кефом 1.50, то ваш виграш складе (100*1.50) – 100 = 50 гривень.

Як ставити з підвищеним коефіцієнтом

Цього року на сайті FAVBET з’явилась цікава та досить нетипова для українських букмекерів акція з можливістю робити ставки з коефіцієнтом на 2,5-5% вищий за стандартний.

Як це працює? Щодня о 10:00 FAVBET публікує на сторінці акції події, доступні для ставок з підвищеним коефіцієнтом. Як правило це очікувані ТОП-події, найчастіше – футбольні. Пропозиція діє на найбільш популярні маркети (так називають варіанти парі, які букмекер пропонує на певну подію): Перемога в основний час, Подвійний шанс, Тотал в основний час та Фора в основний час.

Ця акція доступна для всіх верифікованих користувачів favbet.ua та не потребує додаткової активації. Якщо ви новий гравець, не забудьте скористатись новою бонусною пропозицією на сайті – у компанії провели роботу над помилками та зробили її набагато привабливішою, ніж раніше. Це стосується й розділу онлайн-казино. Зараз тут ледь не щотижня проходять великі акції та турніри, що робить літній сезон на FAVBET найкращим часом для старту розваг.