Єва Мендес зізналася, чому не виходить на червону доріжку у компанії Райана Гослінга

Єва Мендес про особисте життя.

Не всі знаменитості готові ділитися подробицями особистого життя. Виконавці головних ролей у кінострічці «Місце під соснами» можуть стати прикладом. Більше того, молоді люди не мають наміру навіть з'являтися спільно на червоній доріжці без особливої причини. Що ж розповіла Єва Мендес про особисте життя і чого вона з нетерпінням очікує, ти дізнаєшся разом з нами в найближчі кілька хвилин, інформує Ukr.Media.

Єва Мендес про особисте життя

Єва Мендес і Райан Гослінг щасливі разом вже понад десять років. Але голлівудські знаменитості не поспішають говорити про своє особисте життя. Та й на килимовій доріжці вони з'явилися разом лише один раз. Як відомо, сталося це ще 2012 року. Саме тоді було представлено кінострічку «Місце під соснами», де вони виконали головні ролі.

Цікаво, що багато шанувальників бажають частіше бачити закоханих разом на публіці. Так, наприклад, один із фанатів вважав, що Єва та Райан обов'язково з'являться разом на килимовій доріжці у тому випадку, якщо «Барбі» буде номінована на престижні нагороди.

Але сама Єва Мендес, говорячи про особисте життя, зізналася, що подібного все одно не станеться. «Прекрасний коментар, дякую. Але ми не робимо цього разом. Ми були на червоній доріжці лише під час прем'єри «Місце під соснами”. Я не люблю виставляти напоказ наше особисте життя. Але не можу дочекатися, коли ми з Райаном знову зніматимемося разом», — відповіла актриса шанувальнику.

Конфіденційність = щастя у відносинах

Варто зазначити, що багато глядачів відзначали неймовірну хімію між Євою та Райаном у кадрі. Цікаво, що в одній зі сцен герої акторів поводяться як щасливі батьки. Хто б міг подумати, що через кілька років це стане їхньою реальністю? Але, звичайно, до цього ще було кілька побачень, знайомство з батьками і навіть… публічне освідчення в коханні.

Звучить дивно, проте є просте пояснення. В одному з інтерв'ю у Гослінга запитали, що найбільше приваблює чоловіка в жінках. Відповідь Райана була проста і водночас неймовірно романтична. «Єва Мендес. Більше мені нема чого шукати».

Актори протягом останніх десяти років успішно займалися облаштуванням спільного життя. Також у їхній родині за цей час встигли народитися дві чудові дівчинки: Есмеральда у 2014 році та Амада у 2016-му. Своїм прикладом Єва і Райан навчають кожного найголовнішому: конфіденційність у відносинах зберігає особисте життя від багатьох склок.

Источник