В Генштабі заявили, що РФ активно використовуює резерви в районі Бахмута — Події

В Генштабі заявили, що РФ активно використовуює резерви в районі Бахмута - Події

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові продовжують наступ на околицях Бахмута – на південь та північ від міста Донецької області. В цьому регіоні не стихають важкі бої, адже армія РФ чинить опір та активно залучає резерви. Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрія Ковальова під час прямого включення в ефірі телемарафона, пише РБК-Україна.

За словами Ковальова, сили ЗСУ продовжують наступ на Мелітопольському, Бердянському та Бахмутському напрямках. Українські воїни закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

— Ворог чинить потужний опір. Здійснює переміщення підрозділів військ та активно застосовує свої резерви, — наголосив Ковальов.

Він додав, що сили оборони України також продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. РФ зазнає значних втрат.

Напередодні Генштаб повідомляв про те, що протягом минулої доби РФ зосереджувала зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. За це час відбулось 30 важких боїв. 

Джерело