Ці предмети повинні бути в будинку, щоб у ньому завжди водилися гроші

Корисні езотеричні штучки.

Гроші — це те, що ми всі хочемо бачити в житті, та щоб їх було більше. Як же можна залучити фінансовий добробут до будинку? Розглянемо магічні предмети, які сприятимуть наповненню гаманців великими купюрами, інформує Ukr.Media.

Грошова жаба приманює гроші

Грошова жаба — символ багатства та процвітання, тому обов'язково розмістіть її в будинку, щоб морда дивилася на вхідні двері та вітала гостей. Повірте, це привабить удачу та гроші. Грошову жабу можна придбати в магазині або навіть зробити власноруч. Вона має бути виконана із золота або позолочених матеріалів.

Скарбничка — символ добробуту

Скарбничка — це необхідний предмет у кожному будинку, щоб регулярно відкладати гроші. Ви можете вибрати будь-яку форму та розмір, головне, щоб вона була зручною для вас та допомагала виробити дисципліну у фінансових питаннях. Скарбничка повинна розташовуватися в зоні багатства, наприклад, на столі або в кутку кімнати, де встановлений сейф або просто зберігаються гроші.

Робот-пилосос допоможе збагатитися

Здається, що робот-пилосос не має жодного відношення до фінансів, але це не так. Гроші не люблять безлад, тому ваш будинок має бути максимально чистим і доглянутим. Такий пристрій допоможе підтримувати порядок, почистить грошову енергію квартири. Він самостійно прибирає пил і бруд та дозволяє зосередитися на інших важливих справах, які можуть принести прибуток.

Більше дзеркал для залучення грошової енергії

Дзеркала не тільки допомагають нам виглядати краще, але і є потужним інструментом у феншуй. Вони можуть допомогти активувати енергію грошей та залучити багатство у ваш будинок. Розташуйте скельця так, щоб вони відображали образи грошей, наприклад, банкноти або монети. Крім того, вважається, що дзеркала необхідно часто протирати, щоб розчистити шлях для "грошового каналу".

Заміокулькас додасть грошей у гаманець

Грошове дерево, вважається одним із найпотужніших символів багатства та процвітання. Воно допомагає залучати гроші та зберігати їх у будинку. Розмістіть цю рослину в зоні багатства, наприклад, в кутку кімнати, де знаходиться сейф або скарбничка. Заміокулькас не вимагає особливого догляду, але потребує регулярного поливу та підживлення.

Пам'ятайте, що кожен із цих предметів має свою енергетику і може залучати гроші лише за умови правильного використання. Не забувайте підтримувати порядок у домі, дисциплінувати себе у фінансових питаннях та вірити у свої сили — і тоді ви обов'язково станете багатшими!

Источник