ЗМІ: під Москвою озброєний чоловік захопив будинок, у якому раніше жив Янукович — Події

ЗМІ: під Москвою озброєний чоловік захопив будинок, у якому раніше жив Янукович - Події

У котеджному селищі Шервуд, розташованому під російською Москвою, озброєний чоловік проник у будинок. Раніше в ньому проживав експрезидент Віктор Янукович. Про це пише «ТАРС».

Після проникнення чоловіка до будинку правоохоронців надійшло повідомлення від охорони селища про розбите вікно у будівлі. Дільничний, який прибув на місце події, виявив у будинку п’яного озброєного чоловіка, при його затриманні там почалася пожежа.

– Наразі ведеться штурм будинку, в якому засів озброєний чоловік. Він застосовував коктейлі Молотова, почалася пожежа до будинку, — заявило джерело видання.

У пресслужбі обласного главку МВС Росії уточнили, що до цього чоловік у балаклаві та зі зброєю намагався утримувати у будинку дільничного поліції та співробітника ЧОП, але вони залишили будинок.

— Зловмисника блоковано, вживаються заходи для його затримання та встановлення його мотивів, — повідомили у відомстві.

За цим фактом російські силовики порушили кримінальну справу за ст. 318 та ст. 317 Кримінального кодексу РФ «Загрози застосування насильства та посягання на життя співробітників правоохоронних органів». Пожежники перебувають на місці, але не можуть розпочинати гасіння, доки зловмисника не затримано.

Джерело