У ГУР відреагували на вибухи в Москві та Криму: Цей процес набиратиме обертів — Події

У ГУР відреагували на вибухи в Москві та Криму: Цей процес набиратиме обертів - Події

Фото: REUTERS

Адміністрація президента країни-агресора Володимира Путіна вже не контролює стратегічно важливі російські об’єкти. Так представник ГУР МО Андрій Юсов відреагував на вибухи у Москві та тимчасово окупованому Криму в інтерв’ю ТСН.ua.

— Вибухи ще раз продемонстрували, що символ «русского мира» – Кримський міст – точно не є чимось невразливим. Мало того що незаконна, а ще й нестабільна конструкція. Звичайно, це певною мірою вирок тим російським керманичам, які доповідали нагору, що все під контролем і під захистом, комар не пролетить, все в наших руках. Це не так, і ми бачимо, що вже не вперше і, вочевидь, не востаннє, поки конструкція не буде демонтована, з нею щось трапляється. Висновок один – це сигнал для режиму Путіна і всіх рашистів на наших землях – забирайтесь геть, — зазначив Юсов.

Міноборони Росії заявило, що вранці 24 липня Україна атакувала Москву двома безпілотниками, а Крим — 17. За даними російських ЗМІ, уламки одного безпілотника знайшли неподалік будівлі Міноборони РФ у центрі російської столиці. Окупаційна влада Криму повідомила про влучання у склад боєприпасів у Джанкойському районі та ухвалила рішення про евакуацію населення прилеглих сіл.

Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров заявив, що Росія все менш здатна захищати небо.

Джерело