Тоня Матвієнко вирішила змінити роботу через фінансові труднощі

Співачка розповіла, ким працюватиме.

Тоня Матвієнко прийняла несподіване рішення через фінансові труднощі. З 1 вересня вона почне працювати у новій для себе області, інформує Ukr.Media.

У березні артистка повернулася із Великобританії, де прожила близько року. В інтерв'ю Славі Дьоміну Тоня поділилася, що її сім'ю зараз забезпечує чоловік — Арсен Мірзоян, а всі вони живуть в будинку її мами Ніни Матвієнко. Через брак коштів та бажання самореалізуватися, Тоня вирішила влаштуватися на нову роботу. З 1 вересня Тоня Матвієнко викладатиме вокал у Київському університеті культури і мистецтва.

"Я вирішила. Що сидіти? Потрібно реалізуватися та діяти. Я влаштувалася викладачкою. Дуже переживаю, що далі буде у країні. Це пов'язано з фінансами. З першого вересня починаю", — Прокоментувала Антоніна.

Вона зізнається, що переживає за своє майбутнє в Україні, і це пов'язано з фінансовою нестабільністю. Але вона вирішила діяти та шукати нові можливості для себе.

Співачка з сім'єю зараз проживає у мами — Ніни Матвієнко, але вони вважають це тимчасовим рішенням, оскільки вважають невигідним знімати житло самостійно.

Источник