У Росії прокоментували удар по Дніпру

У Росії прокоментували удар по Дніпру

Фото: ДСНС Наслідки російського ракетного удару по Дніпру

Російські окупанти кажуть, що били «високоточною зброєю по пункту управління Збройних сил України».

  У Росії заявили, що під час вчорашнього ракетного удару по Дніпру нібито вразили «пункт управління ЗСУ». Про це йдеться в оприлюдненій в суботу, 29 липня, заяві Міністерства оборони РФ.

«Ввечері 28 липня Збройні сили Російської Федерації завдали удару високоточною зброєю по пункту управління ЗСУ у місті Дніпропетровську (Дніпро — ред.). Призначений об’єкт вражений. Мета удару досягнута», — заявили окупанти.   Тим часом Легіон Свобода Росії з посиланням на джерела в силових структурах РФ повідомляє, що, вранці 28 липня в район Єйська було перекинуто батарею ракетних комплексів Бастіон з метою завдання ударів по об’єктах у Дніпрі ракетами Онікс.   «Перший же пуск виявився невдалим — ракета пішла нерозрахунковою траєкторією і впала в Таганрозі (з детонацією). Попри це, було ухвалено рішення про повторний пуск. Результат знову негативний — ракета впала в районі порту Азов (без руйнувань)», — йдеться у повідомленні.   Зазначається, що надалі для виконання поставленого завдання по цілям у Дніпрі було прийнято рішення використати Іскандери. «Результат путінськими військами оцінюється як позитивний, попри поразку цивільних цілей (дві з трьох ракет потрапили до заданого району) та черговий терористичний акт на території України», — додали в ЛСР.
Нагадаємо, ввечері 28 липня Росія завдали ракетного удару по Дніпру. Ціллю ворога була порожня будівля СБУ. Російська армія також влучила у багатоповерхівку, внаслідок чого постраждало п’ятеро людей.   За словами мера міста Бориса Філатова, ціллю ворога була порожня будівля СБУ. Це вже третя спроба росіян поцілити туди.

Джерело