Проєкт Адмінсервіс «Ветеран» запрацював у ЦНАПі Рівного: Деталі

Напередодні у Центрі надання адміністративних послуг Рівного стартував проєкт «Адмінсервіс «Ветеран». Він орієнтований на допомогу ветеранам війни, членам їх родин та сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Тепер ветерани та члени їх родин зможуть швидко та якісно отримувати послуги соціального, матеріального, економічного, медичного, психологічного, адміністративного, освітнього, побутового характеру, а також соціальної та професійної адаптації в режимі «єдиного вікна».

Генеральний директор Директорату соціального захисту у справах ветеранів Руслан Приходько каже:

Мінветеранів постійно працює над створенням належних умов та дієвих механізмів для якісної реінтеграції українських Захисників і Захисниць у суспільство. Прагнемо створити ту платформу, на якій всі послуги, як державні, так і місцеві, будуть максимально доступними, ефективними та легкими для отримання.

Спеціально для проєкту в ЦНАПі Рівного облаштовано три окремих робочих місця, де працівники ЦНАПу та Департаменту соціальної політики міської ради щодня працюватимуть аби забезпечити першочергові потреби ветеранам війни, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Джерело