На Львівщині двоє невідомих обікрали крамницю-пекарню. ФОТО |

06.12.2021 15:00

До поліції зателефонувала 41-річна львівянка, та заявила, що її крамницю-пекарню обікрали. За словами заявниці у приміщення увійшли двоє невідомих осіб – чоловік та жінка, заволоділи грошима з каси у сумі 13500 гривень, після чого втекли.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, а також група реагування Управління поліції охорони у Львівській області. Проведеними заходами правоохоронці встановили місцеперебування зловмисників та затримали їх. Ними виявились двоє жителів Львова віком 46 років. Також поліцейські вилучили у них речові докази причетності до вчинення злочину.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Також вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами ВК ГУНП у Львівській області. 

Источник