Обставини трьох ДТП із пораненими встановлює поліція Полтавщини. ФОТО |

17.01.2022 09:00

У Лохвиці, 15 січня близько 17 години, по вул. Сенчанська здійснено наїзд на велосипедиста, 1955 р.н. За попередньою інформацією водій з місця події втік. Слідчими поліції на місці пригоди виявлені уламки від автомобіля «Тойота».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав  тяжкі тілесні ушкодження та госпіталізований до центральної районної лікарні.

Наразі поліція встановлює обставини події, розшукує особу та транспортний засіб, які спричинили ДТП.

Також, в с. Ждани, Миргородського району, 15 січня близько 23:40, водій автомобіля «ВАЗ 2106», 1990 р.н., не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав тілесні ушкодження та ушпиталений до центральної районної лікарні.

Також, поблизу с. Пігорівка, Кременчуцького району, 15 січня близько 21 години, зіткнулися автомобілі «Богдан», під керуванням водія 1999 р.н. та вантажівка «МАН», під керуванням водія 1974 р.н. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги госпіталізований до центральної районної лікарні.

Тривають слідчі дії.

За матеріалами ВК ГУНП у Полтавській області

Источник