Що згідно з народними прикметами не можна робити в зимовий молодик 4 грудня

Дотримуючись цих простих прикмет, ви вбережете себе від негараздів та невдач.

Суворо заборонено 4 грудня сваритися, конфліктувати, пліткувати і взагалі генерувати негативні думки. У зимовий молодик вони мають звичай збуватися, інформує Ukr.Media.

Не слід цієї суботи зловживати алкоголем. Вважається, що в іншому разі можна серйозно підірвати здоров'я або зіпсувати собі долю.

Не можна 4 грудня відмовлятися від запрошення в гості. Наші предки вірили: того, хто проявить ворожість або байдужість в цей день, успіх покине надовго.

У день молодика не рекомендується різко міняти свої плани. Якщо щось піде не так, краще не робити ніяких рішучих кроків, а перенести розв'язання проблеми на інший день.

4 грудня не варто надмірно витрачатися — відновити ресурси вийде дуже не скоро. Якщо є можливість, відкладіть шопінг, якщо немає — обмежтеся покупкою тільки найнеобхіднішого.

Про погоду наші пращури казали наступне: якщо 4 грудня стоїть морозний день, найближчі три місяці будуть суворими.

Також у народі говорили: якщо 4 грудня зірки світять надзвичайно яскраво, літо буде посушливим.

Була у прапрапрадідів і така погодна прикмета: якщо 4 грудня вода у колодязі спокійна, то зима буде теплою, а якщо дзюрчить — попереду завірюхи та морози.

Сни в ніч із 3 на 4 грудня у багатьох можуть бути важкими. До цього треба бути готовим і не переживати, якщо раптом насниться кошмар.

Сновидіння потрібно по можливості проаналізувати з психологом. Вважається, що у снах цієї ночі підсвідомість оголює перед вами проблеми, про які ви не думаєте, але з якими вам потрібно боротися. Самостійно трактувати бачення цієї ночі можна лише у кількох випадках.

Так, якщо вам насниться падіння (причому якщо ви його не побачите, а швидше, відчуєте), це буде сигнал до того, що настав час звернути увагу на реалізацію ваших професійних якостей. Можливо, вони недооцінені. Настав час виправляти кар'єру.

Якщо в сновидінні, побаченому в ніч з п'ятниці на суботу, вам насниться ваша власна смерть, то треба з чимось розлучитися. Можливо, настав час припинити стосунки або поміняти роботу.

Якщо вам насниться зрада обранця, це означатиме, що вам потрібно приділити йому увагу. Ймовірно, десь у глибині душі ви це розумієте, але за буденною суєтою не помічаєте.