Дружина Олега Винника поділилася з підписниками знімком, на якому вона позує з цікавою зачіскою

Новий образ їй до лиця.

Бек-вокалістка і передбачувана дружина популярного українського співака Олега Винника — Таїсія Сватко поділилася зі своїми підписниками в Instagram новою фотографією. На своїй сторінці Таюне опублікувала знімок, на якому позує з новою зачіскою. Шанувальники кинулися коментувати новий образ коханої Винника, та й сам Олег Анатолійович не стримався, і написав жартівливий коментар для своєї дружини, інформує Ukr.Media.

Таюне поділилася фотографією, на якій позує з незвичайною зачіскою. Дівчина зробила високий "колосок", який поклала на лобі, ніби "оселедець" в українських козаків. Незвичайний образ пасія Винника доповнила окулярами з прозорим склом і помаранчевим худі. "Нам потрібен четвертий місяць літа!" — написала Таюне в публікації.

Шанувальники прийшли в захват від нового образу співачки. "З таким оселедцем, справжня Українка!!!", — прокоментував Олег Винник. "Не впізнав вас. Дуже йде вам", "принцеса з чарівної казки", "Ви справжня красуня. P. S Така зачіска вам дуже пасує", «Вааавв, дуже красива", " Ох і Таюне вигадниця з зачіскою. Виглядаєте моложаво", "Оооо, ось це красуня, фотка обалденная", — написали підписники Таюне.

Источник