Головні причини бідності — це ключ до успіху

Чому хтось заробляє багато, а у когось не виходить.

Багато людей кожен день замислюються про те, чому у них не виходить заробляти більше грошей. Причин бідності всього три, причому кожна з них пов'язана з думками, а не з генами або волею випадку, інформує Ukr.Media.

Психологія багатства і бідності проста, однак ті, хто відчуває проблеми з грошима, не можуть її зрозуміти, тому що просто не хочуть. Їм так зручніше. Мислити потрібно ширше, об'єктивніше, інакше буде ризик прожити своє життя, затиснутими в ці психологічні рамки.

Перша причина — перекладання провини

У вашій бідності винна не держава, не високі ціни, а ви самі. Досягти середнього достатку можливо, тому потрібно просто зібратися з силами і сказати собі: "я можу, просто не хочу".

Коли ви перестанете перекладати провину на чужі плечі, а визнаєте свою провину і свою слабкість, то це стане вашим першим і найголовнішим кроком на шляху до просвітління, до грошового успіху.

Друга причина — психологічні рамки

Ви помічали, як говорите собі, що ваші дні полічені, що ви нікому не потрібні і ніхто не дозволить вам заробити? Ви можете стати тими, ким хочете. Для цього потрібно лише визначитися зі сферою діяльності, а потім просто почати розвиток своїх навичок. Припустимо, вам подобається малювати. Ніколи не пізно почати вдосконалювати навички. Згодом, будь-яке хобі перетворюється в джерело доходу, якщо ви працювали досить старанно над собою.

Пам'ятайте, що немає людей талановитих. Є тільки люди, схиблені на своїй справі. Якщо у вас немає захоплень, то шансів перемогти бідність майже немає. Станьте фанатом своєї справи, станьте одержимими.

Причина третя — негативні програми

У більш ніж 90 відсотків людей по всьому світу присутні в свідомості деякі блоки, звані негативними програмами. Це нормально, тому що ніхто не народжується з думкою про те, що він може все. Ці блоки знімати потрібно ретельно, відповідально і самовіддано. Присвячуйте частину свого часу фінансовим афірмаціям, медитаціям.

Коли ви будете говорити собі весь час, що ви гідні бути багатими, що щастя поруч, що потрібно тільки захотіти, то так і буде. Постійними повтореннями ви досягнете того, що негативні думки втечуть, а на їх місце встануть правильні установки. Звичайно, негатив засвоюється свідомістю сильніше, але ніхто не говорив, що буде легко. Позитивні думки підвищать вашу енергетику, а, отже, і вашу удачу.

Гроші люблять натхнення. Намагайтеся позбавлятися від ворогів вашого натхнення, щоб мислити ширше, більш відкрито і нестандартно. Це і є головний ключ до успіху. Всіх грошей в світі ви можете не заробити, але перестати потребувати можна завжди.